Miksi Viva LKV?

Säästät aikaa ja rahaa

Kiinteistövälittäjältä saat oikean kuvan asuntomarkkinoista ja hinnoista. Asunnon arviointi perustuu asuntomarkkinoiden hyvään tuntemukseen ja pitkään kokemukseen. Kokemukseen perustuva asunnon hinnan arviointi, hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma, sekä koulutettu ammattimyyjämme takaavat sen, että säästät aikaa ja rahaa ja asuntosi myydään markkinoiden parhaaseen hintaan. Viva LKV:n palveluihin kuuluu aina kiinteistön ilmainen arvio. Kiinteistönvälittäjä myös vastaa myynnin aiheuttamista kustannuksista ja antaa säännöllisesti informaatiota asunnon omistajalle myynnin edistymisestä.

Asunto myydään ammattimaisella tavalla

Osa kiinteistövälittäjän tuomaa turvallisuutta koko asunnonmyyntiprosessiin on se, että asuntoa myydään oikealla ja ammattimaisella tavalla; asunto pitää esitellä oikein internetissä, kuvien pitää olla hyviä ja pohjapiirros kunnollinen, oleellista tietoa pitää antaa internetissä sopiva määrä ja esittelyssä täydentävää tietoa. Julkisia esittelyjä pitää järjestää tarkoituksenmukaisella rytmityksellä eikä asunnon myyntiä saa pilata esim. liiallisella ja huonosti ajoitetulla lehti-ilmoittelulla.

Paras mahdollinen hinta asunnostasi

Asunnon omistajan tavoite on lähes aina paras mahdollinen hinta optimaalisessa ajassa. Jotta se olisi mahdollista, on asunto hinnoiteltava oikein ja omistajalle annettava totuudenmukaista ja ajantasaista tietoa asuntomarkkinoista. Se, että kiinteistövälittäjä toimii näin, on ennen kaikkea turvallisuustekijä asunnon omistajalle.

Käyttämällä ammattitaitoista Viva LKV:n asuntomyyjää asunnon omistaja saavuttaa tavoitteensa ja välttyy huonolta myyntikokemukselta, joka pahimmillaan alentaa merkittävästi asunnosta saatavaa hintaa.

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi »