Toimeksiantosopimus

Miten asunnon hinta-arvio tehdään?

Voit milloin tahansa halutessasi pyytää kiinteistövälittäjän käymään arvioimassa asuntosi.

Arvio on ilmainen

Arviokäynti ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Saat aina suullisen arvion asuntosi hinnasta. Esittelemällä kotisi asuntokaupan ammattilaiselle, saat asiantuntevaa tietoa asuntomarkkinoista ja alueen hintatasosta sekä realistisen arvion kotisi hinnasta. Halutessasi kiinteistövälittäjä kertoo sinulle tarkemmin Viva-konseptin mukaisesta tavasta myydä asuntosi sekä tekee yhteistyötarjouksen.

Yhteistyö kiinteistövälittäjän kanssa

Kun päätät tehdä yhteistyötä kiinteistövälittäjän kanssa asuntosi myynnissä, välittäjä maksaa kaikki myynnistä aiheutuvat kulut ja pitää sinuun myynnin kestäessä tiiviisti yhteyttä. Asunnon myynti Viva LKV:n kautta on aina nimenomaan yhteistyötä, jossa kiinteistövälittäjä hoitaa myynnin ja markkinoinnin ja asunnonomistaja tekee päätökset kaupoista tai myynnin jatkamisesta.

Selonotto
Ennen varsinaista myynnin aloittamista asuntomyyjä täyttää kiinteistönvälittäjälle kuuluvan selonottovelvollisuuden ja huolehtii asunnon omistajan edustajana siitä, että ostajille kerrotaan kaikki se oleellinen tieto, mikä myyjän pitää ostajille kertoa.

Myynnin asiakirjat
Voit hankkia myynnissä tarvittavat asiakirjat itse tai halutessasi jättää tämänkin asuntomyyjän tehtäväksi.

Asuntokauppa
Kun ostaja on löytynyt, asuntomyyjä järjestää kaupantekotilaisuuden ja laatii kauppakirjat sekä huolehtii siitä, että kauppa tehdään juridisesti oikein ja turvallisesti.

Pyydä ilmainen hinta-arvio asunnostasi »